Hallå

Kom precis in efter en trevlig promenad med utter. Vi gick sakta, sakta och vilken pensionär som helst kunde känna sig snabb en stund i jämförelse. Men det var trevligt. 
Tog en promenad med tissla efteråt, men den blev kort. Det började snöa massa blötsnö så vi tog en snabbrastning istället. Nu sitter jag och värmer mig med en kopp the. Mmm.


Utter ligger och lyssnar på magen

Hemmafru

I går var första dagen som hemmafru. Jag fick faktiskt en del gjort. Städade och tvättade. Idag ska jag nog till ikea och kolla på saker, alltid lika spännande.
på fredag ska jag träffa Sanna och Saga. Det ska bli mysigt. Vi ska äta kinabuffé och kanske kika runt lite på stan.
I lördags tog vi med utter och tissla på taxjakt. Det tyckte dom om. Hittade flera andra hundar som dom lekte med också. Dom var så glada. Det var första gången som jag vågade släppa tissla lös, men det gick jättebra, hon var så söt och glad när hon fick springa med dom andra hundarna. Utter verkade också nöjd, han hittade massor med nya vänner som han jagade flitigt.




Jippi

Äntligen är tentan över

Den var inte så hemsk som jag hade förväntat mig, men den var ganska svår ändå.
Min plan var att jag skulle ha pluggat hela dagen igår, men det gick inte så bra eftersom jag bara somnade vad jag än gjorde. Somnade ståendes till och med. Jag förstår inte riktigt, först sov jag som en gris hela natten, var vaken en timme innan jag somnade i soffan, var vaken typ 2 timmar innan jag råkade somna igen. den här gången sov jag nästan 3 timmar. Satte mig vid skrivbordet för att plugga men somnade. Helt galet, jag kanske har fått narkolepsi eller nåt?

Nu är jag i alla fall föräldraledig och kommer varken att behöva plugga eller jobba på ett tag. Undrar vad jag ska hitta på istället. Äsch det löser sig nog, det finns alltid saker att göra.


Alltid

Så var det söndag igen. Jag hinner inte med, tiden går så fort. Tycker alltid att det är söndag.
Helgen har hursomhelst varit bra. I fredags var vi och grattade mamma som fyllde år. Där passade vi på att kidnappa Saga. Hon fick följa med oss hem och sova över. Det var jättemysigt, hon är väldigt underhållande och lättsam.
Vi återlämnade Saga på lördag eftermiddag och hade bestämt att vi skulle äta buffé. Mmm kinamat. Det blev ingen buffé, men vi hittade ett ställe med take-away kinamat istället, så vi tog med oss och åt hemma istället. Jättegott

I morgon är det dags för besök hos barnmorskan igen men innan det ska jag till Sara och plugga. Jag har ju den där hysteriskt roliga tentan på fredag. Jippi.Trodde att jag hade ytterligare en vecka på mig att plugga, att tentan var fredagen efter,  men så var det ju inte. Jag slipper i alla fall att åka till Gävle för att göra den. Fick tillåtelse att göra den på cvl nere på stan istället som tur är.

Bebisen har varit väldigt aktiv dom senaste dagarna. I går var det inte lugnt en sekund. Det känns att den börjar bli stor, rörelserna och sparkarna känns annorlunda mot vad dom har gjort tidigare. Ser fram emot barnmorskebesöket imorgon, jag blir så lugn och glad av att höra bebisens hjärtljud.

Hypokondri

Som vanligt har jag varit helt fast i mitt skolarbete idag. Jag började kl 9 imorse och slutade nyss. Puh. Jag börjar se fram emot föräldraledigheten som börjar 21 februari, men innan den börjar har jag helt galet mycket skoluppgifter och tentapluggande att klara av. Jag tror inte att det är så nyttigt för mig att läsa om alla dessa sjukdomar. Direkt när jag har läst något så börjar jag känna symtomen. Idag har jag haft diverse lungsjukdomar, igår trodde jag att jag hade diabetes. Hypokondri av allra högsta grad.

Nuförtiden är det svårare att skriva när datorn ligger där den brukar, dvs på min mage. Oftast när jag skriver något så sparkar bebis så hårt att hela datorn hoppar till och det ser ut som om jag drabbats av dyslexi.

Igår var jag i gränby hela dagen och hälsade på hos mina föräldrar. Sanna och Saga var där så jag passade på att hälsa på då. Det var jättetrevligt, saga var söt och glad i vanlig ordning, Det var i och för sig Sanna också.



Saga och Sanna


saga åt semla



Nä, nu ska jag dricka the och titta på tv.

Tut

Tut

Äntligen fredag!

Var hos barnmorskan idag och allt verkade vara bra med bebisen, hon trodde att den var fixerad men var lite osäker. Mitt järnvärde hade sjunkit och blodtrycket var lite lågt, men annars var allt som det skulle.

I går var jag jätteduktig. Jag diskade, städade, tvättade, torktumlade och bakade hela dagen. Jag var så duktig så att jag råkade ha ihjäl två huvudsäkringar och det blev mörkt i hela huset. Det kan ha berott på att jag hade alla maskiner på samtidigt, men det var inget som min pojkfru inte kunde fixa.

Malin var precis här och lämnade Alice, som ska vara här medan Malin jobbar. Det betyder att jag måste gå upp typ halv åtta imorgon, för då blir den lilla rackaren hämtad.

Ska göra en kopp te och krypa ner i soffan.

Jag hittade den!!!

Motivationen alltså. Jag trodde den var borta för alltid, men imorse hade den hittat tillbaka så idag har jag faktiskt ägnat större delen av dagen åt att plugga.

Lalalalalala

Försöker göra lite skolarbete, men jag tror jag har tappat motivationen en aning. Det finns ju så mycket annat man kan göra istället, typ tvätta och dricka the eller titta på magen som rör sig. ALLT annat är mycket mer spännande.
Men jag har varit lite duktig idag iallafall. Har ringt massa viktiga samtal som jag dragit mig för jättelänge och så har jag fyllt i och skickat iväg en massa papper. Måste åka förbi dårhuset och lämna lite papper till bossen, sen är allt pappersarbete klart tror jag. Jag försöker övertala mina lärare om att jag ska få göra tentan, som är i slutet på månaden, i uppsala istället för i gävle. Hoppas det går bra.

Lilla charmtrollet


Mmm, alldeles ren!

Ligger i soffan, alldeles nybadad. Soffan har varit min bästa vän idag, vi har umgåtts ca 90% av dagen. Hur skönt som helst. Igår tog jag och pojkfrun med oss mamma hem till Sanna, Danne och Saga. Morfar, Ellen och morbror kom dit på finbesök. Det var trevligt, det var ett tag sen vi sågs sist.  Vi fick massa gott fikabröd och Saga underhöll med dans och rulltårta i örat. Sötnos.
Hundarna ligger sked i soffan. Ser jättegulligt ut.
 Nä, undrar om jag ska kravla mig ur soffan och laga lite middag? Kanske är på tiden.

RSS 2.0