Stora tjejen

Idag blir min lilla sötnos en hel vecka.  Just nu ligger hon och myser på sin pappas mage. Så söta :)
Veckan som har gått har varit väldigt annorlunda, men bra. Kommer kanske en liten uppdatering lite senare, nu ska jag kramas med min bebis.



Hija

Nu har datorn på magen bytts ut mot en liten bebis. Måndagen 23/3 kl 23.23 föddes våran fina flicka. Hon vägde 3650g och är 54cm lång . Världens finaste :) 


lala

Vet inte vad jag ska skriva om egentligen men, men.
Nu är det bara två dagar kvar till bebis är beräknad men jag tvivlar starkt på att den har några planer på att visa sig den här veckan. Kanske nästa vecka eller nåt.
Ligger i soffan och tittar på våra bästa år trots att jag har lovat mig själv att aldrig mer titta på skiten. Jag borde väl egentligen hitta på något vettigare att göra, men, nja, vet inte om jag orkar.
Imorgon ska jag till barnmorskan på en extra kontroll. Ska kolla blodtryck och sånt.
Kom på att jag lovat lillasyster en tjockisbild, så här är en två veckor gammal bild

V 38

En vecka

sen jag skrev nåt sist. Det är svårt att komma ihåg att göra det.
Det är dessutom en vecka kvar till bebisens leveransdag. Jag tror inte att den kommer att komma den 21, snarare några dagar senare. Med tanke på att ingen i hushållet någonsin kommer i tid någonstans så är det säkert en egenskap som bebisen ärver.
I morgon går jag in i v 40, dvs sista egentliga graviditetsveckan, men som sagt, vem i familjen har någonsin kommit i tid? För några veckor sen var jag grymt nöjd över att jag kunde använda magen som hylla. Jag kunde ha the och kaffekoppar på den utan problem. Nu har magen sjunkit så mycket att det inte går längre. Men det var kul så länge det varade.
Ska till barnmorskan igen på måndag, om inte bebis mot all förmodan skulle ha kläckts innan helgen är slut.
Veckan som har varit har mest fördrivits med bakande och städande.
Nej, kanske ska hitta på någon sorts mat

Finbesök!

Har haft finbesök idag. Familjen Plahn kom över och fikade. Bebis fick en jättegullig present av Saga. Ett jättefint klädesset som kommer användas flitigt kan jag lova. Tack så mycket.
Nu ska jag göra mig iordning. Ska på middag hos Felix mamma om en stund. Ska bli trevligt.




Hurra, det snöar!!!

Som vanligt.
Är uppe med tuppen som i vanlig ordning, trodde att klockan skulle vara över tolv iallafall, men så var det inte. Funderar på om jag ska rasta djuren, men jag måste nog dricka lite kaffe först.

Hohoa!

Var på gravid/mamma/barnträff hos lillasyster igår. Väldigt trevligt. Många söta barn och trevliga mammor. Såklart en massa gott hembakat fikabröd oxå.
 Åkte nästan direkt därifrån till barnmorskan. Allt verkade vara bra med bebisen. Hjärtljudet låg på 143 den här gången. Det har legat mellan 130 och 140 dom senaste gångerna.
Mitt blodtryck var bra, däremot var blodsockret, trots min kakfrossa hos syster, lite lågt. Men inte farligt lågt, blev mest förvånad med tanke på vad jag hade stoppat i mig innan. Trodde att det skulle vara jättehögt.

Idag har jag inte gjort något särskilt. Ganska skönt faktiskt.

Stort grattis till Ida som fått bebis idag!

Ny vecka!

Jahapp, nu var det ett tag sen igen.  Första hemmafruveckan gick bra, det syns inte nu men jag städade en hel del. I fredags träffade jag Sanna och Saga på stan. Vi åt buffé och tittade lite i affärer, Efter det åkte vi till gränby och fikade hos våra föräldrar. En superbra dag.

Idag  är det visst bara 19 dagar kvar tills bebisen är beräknad. Det skulle vara så praktiskt om det gick att få ett exakt leveransdatum, helst med klockslag och allt.
Ska på gravid/mamma/barnträff hos syster idag, sen ska jag till barnmorskan.

RSS 2.0