:)

Har varit och hälsat på lillasyster och världens finaste lilla gossebarn idag.





Grattis

Äntligen har han ploppat ut.
Stort grattis till nyblivna tvåbarnsföräldrarna Sanna och Danne. Och såklart ett superstort grattis till storasyster Saga.
Puss och kram på er.

Den som väntar på nåt gott.....

...måste alltid vänta så himla länge.
Väntar på att lillasyster ska höra av sig och meddela bebbens ankomst. Han verkar vilja vara välgräddad när han kommer ut.

Idag har jag och Karla varit på en liten shoppingtur med Karlas mormor som köpte jättesöta kläder åt henne. En klänning och en tjocktröja. Superfina.

Midsommar firades i örsundsbro med alla människor därute. Massa god mat och trevligt sällskap. Karla tyckte det var väldigt spännande och höll sig vaken typ hela dagen. Vi räknade ut att hon sov knappt en timme från att hon vaknade vid 9-tiden på morgonen till att vi kom hem  vid ett på natten. Inte illa. Trots sömnbristen så var hon på bra humör nästan hela tiden.

Nä, får väl fortsätta vänta då.

Några midsommarbilder blir det i alla fall







Vad är en bal på slottet?

Den kan ju vara förfärligt trist… eller alldeles, alldeles underbar!

Nu kan man undra vad en tjej i 25års åldern gör en lördagkväll i juni. Går på bal eller kanske spelar kubb och grillar. Nej, nej. Men kanske att hon tar en liten promenad och tittar ut över vattnet, dricker lite vin och njuter av fågelkvitter och fyllesång. Nope. Hon kokar rabarbersaft och skriver ett helt meningslöst blogginlägg.

Sötnosar




Har inte gjort så mycket idag förutom att handla mat och blöjor. Spännande, spännande.
Morgondagen kanske bjuder på något festligare. Vem vet?  Torsdagar brukar vara bra.

Ta fram det bästa humör du har

Länge sen igen.

Har gjort massor med saker, t ex så har pojkfrun fyllt år vilket firades med riktigt barnkalas. Lasergame och tårta. Festligt värre. På kvällen grillade vi. Väldigt trevligt.

I början på veckan var jag och Karla i gränby och lekte med Sanna och Saga. Det var en bra dag. Lillasyster borde kläcka ur sig en liten pojkkusin snart. Väntar spänt. Förra veckan fick Karla en liten flickkusin.

Karla växer så det knakar. nu ligger hon i babygymmet och sprattlar. Felix sitter brevid och spelar gitarr.

RSS 2.0