En bra dag!

I dag var vi bjudna till min syster med familj. Vi fick massor med god mat och en massa gott fika. Det var väldigt trevligt. Saga var som vanligt sötast av alla. Typiskt henne.
På kvällen var jag och hälsade på mina arbetskamrater på dårhuset. Allt verkade vara som vanligt där. Det var väldigt skönt att lämna in nya ledighetspapper. Jag saknar arbetskamraterna men jag längtar inte direkt tillbaka.

Vad har hänt mer? Julen löpte på fint, det kändes mer som födelsedag än julafton faktiskt. Jag fick en massa presenter och julklappar. Sånt tycker jag om.
Om ett par dagar är det nyårsafton. Vi har verkligen inga planer än. Hade hoppats på att Malin skulle berätta för oss vad vi skulle göra, men hon verkar ha glömt bort sin nyårsfixartradition som infördes förrra året.  Hoppas hon tar sig i kragen och styr upp det här.
Ska se om det finns någon bra film att titta på nu.

Adjö

Frohe Weihnachten


Sötnosen


Vita vargen


Jullov!!!

Äntligen lite ledigt från skolan, inte en dag försent. Önskar bara att jag inte hade tackat ja till att jobba extra imorgon. Lite sent att ångra sig nu, så det är bara att bita ihop. Så farligt är det inte egentligen, det är ju t om lite trevligt, men jag kan ju inte tycka synd om mig själv utan att gnälla lite. Egentligen tycker jag inte synd om mig själv alls så jag förstår inte varför jag plötsligt fick ett sånt sug efter att gnälla, men nu är det gjort i alla fall.

Skolarbete hela dagen!!!

Idag har jag nästan varit duktig. Jag har läst och sammanfattat hur många lagar och författningar som helst. Det är nog det tråkigaste jag har gjort på väldigt, väldigt länge. Men nu är jag snart klar iallafall. Eller egentligen har jag bara kommit halvvägs men "nästan klar" känns bättre.
I morgon ska jag jobba och jag kom just på att jag lovat att jobba hela helgen. Hmm det blir en fullspäckad vecka med massa grupparbeten, föreläsningar, seminarier och jobb. Tur att en vecka inte är så lång tid annars hade det blivit jobbigt.
Nä, nu ska jag titta på tv.
Puss

------------------------------------------------------------

Har precis skrattat så att tårarna sprutade,det var så roligt. Kan tyvärr inte skriva vad det var som var så roligt eftersom jag precis lovat att det ska stanna mellan mig och den det berör. Helt hysteriskt roligt iallafall. :)

Giraffen

 Visste inte att det skulle vara så svårt att hitta något bra att skriva om giraffer, men nu har jag ialla fall försökt, jag menar, visst, de har låånga halsar med jättefräcka fläckar, men det är också allt.  Vad ska dom knubbiga antennerna mitt på huvudet vara bra för?
 Jag har klippt mig idag. Min pojkfru säger att det blev fint. Han är nu stolt bärare av familjens längsta hår. När han blir stor ska han tydligen bli brandman.
I dag när jag tog bussen hem råkade jag ut för världens sämsta busschaufför. Jag plingade som vanligt när det var dags för mig att kliva av, men gubben släppte inte av mig förrän jag var långt ute på landet. Det blev en lång promenad hem :(

Kanske borde sova snart så jag kommer ur sängen innan lunch iallafall.


 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0