Ja just det!

Jag skulle ju skriva nåt.  Det är verkligen inte lätt att komma ihåg.

I dag gick jag upp kl 04:45 eftersom jag hade bestämt mig för att jag skulle ta tåget till gävle kl 06:19. Felix har försökt övertala mig sen tidigt igår om att jag skulle ta bilen istället men jag har envisats med att jag ska ta tåget. Kl 06:10 imorse gav jag med mig och tyckte att hans idé om att åka bil var grymt mycket bättre än min idé med tåg. Jag är väldigt glad att jag lyssnade på honom. Min förkylning blev mycket värre under dagen och varje gång jag nös (vilket var ofta) kändes det som om bebisen skulle flyga ut vilken sekund som helst, helst genom naveln.

Puss

Halloj

Har lovat lillasyster att jag ska skriva något, och jag håller vad jag lovar. Inte för att jag har något nytt och spännande att skriva om utan mer för ordningens skull.

Idag har jag varit på föreläsning på cvl. Jag tog lite sovmorgon, skulle egentligen ha börjat kl 9, men jag tyckte att kl 13 kändes som en mer rimlig tid att starta dagen.
På torsdag ska jag åka på studiebesök på Gävle sjukhus. På fredag och lördag ska jag jobba. Så ser veckan ut.
I morgon är jag faktiskt ledig. Eller ledig är väl att ta i, jag ska göra mina seminarieuppgifter, så hemstudier är nog mer rätt. Det som är bra med det är att man kan ligga i soffan med datorn på magen och göra uppgifterna.

Lillasyster hade också ett önskemål om att jag skulle skriva om bebisen i magen. Är i v 33 nu så det är väl inte så lång tid kvar. Bebisen sparkas och verkar må bra. Alla mått och värden har varit normala än så länge.

Nu vankas det middag, vegetarisk färssås och spagetti. Mmmm

Puss

Onsdag

Jag inledde såklart dagen med att halka omkull. Jag fick inga allvarliga skador, men ändå, stackars mig. Det var jättehalt. Som tur var så landade jag på knäna och inte på magen.
Resten av dagen har bjudit på föreläsningar. Morgondagen ser likadan ut.

Gott nytt år i efterskott

Sitter och kollar på generation fett som handlar om världens fetaste man. Han väger typ 600 kg.
Idag har jag fått nya skor så jag slipper ha blåfrusna tår.  Ska bli skönt att slippa. Saga fick också nya skor. Jättesöta. Hela hon är söt, jag ska lära henne alla dumheter jag kan. Måste försöka komma på massa practical jokes som hon kan terrorisera sina föräldrar med. Hehe.
Min pojkfrus hår fortsätter att växa. Det är jättelångt och beter sig som ett trassligt, men vackert, skyddshölje runt hans söta oskyldiga öron.
Ska kolla färdigt på tvn nu. Imorgon blir det skolarbete hela dagen.

RSS 2.0