Prosit på mig

Passar på att ta det lugnt i soffan en stund medan Karla sover. Har blivit jätteförkyld så nu ligger jag och tycker synd om mig själv. Jag trodde att lilltjejen också höll på att bli förkyld. Hon var jättesnorig i några timmar och nös massor igår, men det verkar ha gett med sig. Hoppas det i alla fall. Det måste vara jättejobbigt att vara sjuk när man är så liten.

I fredags var det fullt upp hela dagen. Först kom Sara och hälsade på. Det var trevligt, det var ett tag sen vi träffades.Efter det åkte vi och hämtade Saga som skulle vara hos sin mormor och morfar. När vi hade lämnat Saga i Gränby åkte vi för att hämta Felix så att vi kunde åka och gratta Maja på hennes födelsedag innan vi åkte tillbaka ut på landet och grattade Danne som också fyllde år. Massa människor och väldigt trevligt.

I lördags åkte vi tillbaka till landsbygden för att återlämna Saga till hennes föräldrar.

I söndags var det trägårdsfixardag här utanför. Alla utom jag hjälpte till. Karla ville inte vara i vagnen utan helst i famnen så det var lite svårt att få saker gjorda, men det kanske var tur för det där med växtlighet är inte min grej. Alla mina blommor bara dör oavsett hur jag behandlar dom.

I går började min förkylning på allvar så då gjorde jag ingenting särskilt.

Nu har Karla vaknat och verkar hungrig

Glad bebis :)



Funderar på om jag ska ta en promenad när lilltjejen har vaknat.Det ser ut att vara ganska trevligt väder ute och utter verkar lite rastlös.  Sitter och kollar på våra bästa år fast jag har lovat mig själv att aldrig mer kolla på skiten. Det händer ju verkligen ingenting. Världens sämsta program, men ändå kollar jag på det.
Funderar på om jag ska baka lite också och kanske städa. Hm mycket planer för dagen, men det slutar nog med att jag inte har gjort nåt utav det jag sitter och planerar nu. Vi får se.
Nu ropar Karla på mig.

tada

Eftersom jag har gar glömt bort att skriva på ett tag igen så tänkte jag komma med en liten uppdatering, men jag kan inte komma på vad jag har haft för mig.
Det har varit valborg iallafall, så långt är jag med. Vi grillade med Malin och tog det väldigt lugnt.
I går åkte vi till hundbadet i fjällnora med Arvid, Sofie och Siba så djuren fick bada lite. Tissla var inte med, hon är hos Felix mamma eftersom hon löper, vilket gör pojkhunden förvirrad och konstig.
I dag har vi varit på en liten promenad i solen. Funderar på om jag ska gå ut en stund igen istället för att sitta och ruttna i soffan.
Några bilder kan jag bjuda på iallafall.

 



RSS 2.0